RejoiSing Christmas Kerstconcert 2022

Na een roerige tijd zijn wij enorm blij dat we hopelijk weer mogen zingen mét elkaar en natuurlijk vóór jullie als publiek. Enorm verheugd te mogen aankondigen dat wij ons negende kerstconcert organiseren. Op zaterdag 17 december 2022 nodigen wij, gospelkoor Rejoice, je van harte uit om met ons RejoiSing Christmas te vieren. Het thema van dit jaar is “Inspirerend anders”. Uit ervaring weten wij dat het bijwonen van het concert je alvast in de kerstsfeer brengt, dus kom vooral en bestel je ticket online!
Ons concert bestaat uit nummers van ons eigen kerstrepertoire aangevuld met traditionele kerstnummers.
Koor en band staan onder van de enthousiaste Remco Hakkert.

De twee concerten vinden plaats in de Torenpleinkerk te Vleuten om 18.30 uur en 20.30 uur. De toegangsprijs is € 10,-. Wilt u dit concert niet missen, bestel dan vanaf 22 november kaarten via www.gospelkoorrejoice.nl . Dit jaar is er voor het eerst de mogelijkheid om een livestream te volgen.

Gospelkoor Rejoice bestaat uit een groep enthousiaste mensen met vooral één gemeenschappelijke passie, namelijk muziek maken. Met deze muziek wil Rejoice de boodschap uitdragen in de wereld en getuigen van Gods grote liefde.
In de afgelopen ruim 40 jaar is Rejoice gegroeid tot een koor met een eigen sound en goede reputatie. Rejoice heeft een breed Engelstalig repertoire met een ruime mix van black gospel, ballads, snelle rocknummers en traditionals. We hebben een vaste band met drum, piano en basgitaar, welke wordt uitgebreid met meer muzikanten waaronder viool, saxofoon en toetsenist tijdens ons kerstconcert.
Meer informatie en beeldmateriaal over gospelkoor Rejoice kunt u vinden op onze website www.gospelkoorrejoice.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *