Elle Limebear & Reyer gezamelijke tour!

Helaas zijn deze concerten gecanceld!

vrijdag 7 februari 2020 – 20.00 – Assen
De Ark, J.C. van Markenstraat 25 , 9403 AR

zaterdag 8 februari 2020 – 20.00 – Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW

zondag 9 februari 2020 – 20.00 – DORDRECHT
Bibelot, Noordendijk 148, 3311 RR

NEDERLANDSE EN BRITSE AANBIDDINGSLEIDERS TREKKEN SAMEN OP

GEZAMENLIJKE TOUR REYER EN ELLE LIMEBEAR

Een nieuwe generatie aanbiddingsleiders is opgestaan. Zowel in Nederland als Groot-Brittannië laat nieuw talent zich horen en spreekt ze jongeren aan met vernieuwende aanbiddingsmuziek. Twee toonaangevende talenten uit beide landen trekken begin 2020 gezamenlijk op. De Britse Elle Limebear, dochter van oud-Delirious?-zanger Martin Smith, geeft op 7, 8 en 9 februari samen met de Nederlandse aanbiddingsleider Reyer drie optredens in Assen, Veenendaal en Dordrecht.

Een gezamenlijke tour van Reyer en Elle Limebear betekent avonden vol passie, beleving en aanbidding. Reyer zal met zijn volledige band optreden. Het is de eerste keer dat de Nederlander samen met Elle Limebear tourt, maar de combinatie lijkt een gouden greep. Reyer staat inmiddels bekend als breed geöriënteerd aanbiddingsleider en spreekt zowel jong als oud aan – eerst als lid van de BEAM Worship band; later als lid van de Opwekking band. Hij deelt bovendien een liefde voor dance-invloeden met de Britse Elle Limebear, die een nieuwe generatie jongeren aanspreekt met haar frisse, intieme en oprechte muziek.

Elle (spreek uit: Aellie) Limebear geldt als één van de meest veelbelovende aanbiddingsleidsters van dit moment. Ze is met recht ‘de nieuwe generatie’ te noemen. Haar vader Martin Smith was zanger van Delirious? en als kind reisde Elle mee. Later werd ze jeugdleidster bij een kerk in Brighton en maakte ze deel uit van het collectief Bright City. Inmiddels bouwt ze eigen repertoire met haar fascinerende stem en gevoelige muziek. Haar eerste singles ‘Find Me At Your Feet’ en ‘Holding Me Still’ warden publieksfavorieten. Recent nam ze haar vader’s lied ‘Lord You Have My Heart’ opnieuw op als duet met hem. Elle werkt aan een volledig internationaal debuutalbum.

Reyer van Drongelen (artiestennaam ‘Reyer’) is één van Nederlands bekendste en breedst gewaardeerde aanbiddingsleiders. Zijn stijl is veelzijdig – zijn passie telkens even groot. Reyer is lid van de Opwekking band die de Pinksterconferentie begeleid en de cds Opwekkingsliederen verzorgt. Hij is ook veelgevraagd producer, dj en tekstschrijver. Zo schreef hij ‘Ik Zie Het Kruis’, ‘Ik Weet Hoe Goed Mijn God Is’ en werkte hij mee aan het bekende lied ‘Jezus Overwinnaar’.

De kaartverkoop voor de concerten van Reyer (met band) en Elle Limebear is gestart op www.eventsforchrist.nl.

Elle Limebear met Reyer & band

Vrijdag 7 feb – Assen De Ark J.C. van Markenstraat 25 9403 AR

Zaterdag 8 feb – Veenendaal De Basiliek wiltstonstraat 56 3805 KW

Zondag 9 feb – Dordrecht Bibelot Noordendijk 148 3311 RR

Tickets: Earlybird t/m 31 januari 2020 €15,00 na  31 januari:  €17,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *