DJ Roberto Rosso viert met digitaal concert jubileum album TEN.

HARDERWIJK – Op 26 maart komt het langverwachte jubileum album TEN van DJ Roberto Rosso uit. En dat gaat hij vieren met een digitaal concert op die vrijdagavond.

TEN
Eind maart zou Roberto Rosso drie concerten geven om zijn tienjarig jubileum te vieren. De concerten waren in drie dagen uitverkocht. Deze zijn verplaatst naar het najaar, maar om toch samen met zijn fans een feest te vieren organiseert hij een livestream concert op YouTube!

Samen met zijn producersteam (Florian, Xonar, Redson, Hagen en GIDI) is hij meer dan een jaar bezig geweest om aan het album te werken. Er zijn drie singles het album al uitgekomen waarvan ‘Freedom’ met William Wixley en ‘Here with Me’ met Hanne de Vries en Merel Ruitenberg erg goed zijn ontvangen.

Gastartiesten die aan het album hebben meegewerkt zijn o.a. Lily-Jo, Triple-O, Elvis E, Crossfya, Julian Goedhart, D-Tunez, Harold Bergsma, Joy Petersen en Ingmar Morel.
Met zijn energieke platen, stampende beats en rake teksten maakt hij van ieder optreden een fantastisch feest. Fans gaan volledig los op Roberto Rosso’s muziek. Maar de sets van deze dj betekenen méér dan ‘even lekker dansen’: zijn muziek vertelt een krachtige boodschap die iedereen moet horen…

Tien jaar geleden begon Roberto Rosso met draaien als DJ. Muziek was zijn eerste liefde. Dat veranderde toen hij op zeventien jarige leeftijd in aanraking kwam met Jezus Christus en besloot Hem te gaan volgen. Als DJ heeft hij zijn trouwe fanschare opgebouwd en heeft op veel grote evenementen gestaan. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren het dancefeest Sound of Heaven georganiseerd met roemrijke namen zoals DJ Andy Hunter (UK), LZ7 (UK), Reyer (NL) en Gui Brazil (PT).

‘I am a freedom fighter’
Roberto Rosso draait iedere plaat met een visie. Hij is ervan overtuigd dat het geloof in God en het volgen van Jezus Christus hem vrijheid heeft gegeven. En dat gunt hij iedereen! Met die overtuiging verspreidt Roberto Rosso niet alleen een krachtige boodschap, maar ook hoop. Dat is de ‘freedom fighter’ die Roberto is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *