Worship and brass nights met Sharon Kips en band en Brassbands

SHARON KIPS blaast tijdens tour met brassbands bekende muziek nieuw leven in

Neem tijdloze, bekende (gospel)muziek en geef deze het unieke geluid wat alleen een brassband brengt. Voeg hier een band en fantastische zangeres aan toe, en je hebt iets heel speciaals. Dat is zeker het geval bij de concerten in maart die zangeres Sharon Kips dan geeft in samenwerking met Brass4Christ en Brassband Elad. Met begeleiding van het aanbiddingsteam van Re:Connect laat Kips ook muziek horen van haar nieuwe album ‘I Surrender All’.

Nederland houdt van dat typisch Engelse brassgeluid; de koperblazers en slagwerkers die muziek een gevoel van traditie en geschiedenis meegeven, maar ook bekende liederen een fris nieuw jasje aanmeten. Diverse brassbands en –orkesten worden ingezet bij evenementen en als begeleiding van artiesten. Tijdens de komende tour van Sharon Kips en het team van Re:Connect zijn het Brass4Christ en Brassband Elad die de avonden des te specialer maken: op 7 maart in Nieuw Buinen, 13 maart in Renswoude en 14 maart in Vlaardingen.

Sharon Kips kreeg nationale bekendheid door haar deelname aan X-Factor (wat ze won) en Popstars. De afgelopen jaren heeft ook zij haar waardering voor tijdloze muziek laten horen met een album als ‘Amazing Grace’. Haar nieuwe cd ‘I Surrender All’ bevat een verzameling gospelliederen waarvan er ongetwijfeld diversen zullen klinken tijdens de tour. Sharon wordt tijdens deze avonden ondersteund door het muziekteam van Re:Connect, wat voortkomt uit de kerk die ze samen met haar man Gilbert Thera oprichtte in Haarlem. Samen zijn ze als ambassadeurs aan het werk van Compassion verbonden. Tijdens deze avonden zullen ze hier kort wat over delen en een oproep doen om betrokken te raken bij deze missie. Meer informatie kunt u vinden op www.compassion.nl

Twee brassgroepen zorgen afwisselend voor de begeleiding en muzikale inkleuring. Op 7 maart in Nieuw Buinen wordt Kips bijgestaan door Chr. Brassband Elad, geleid door de nieuwe dirigent Rik Hoekstra. Deze band uit het noorden van Nederland met een rijke historie van bijna 100 jaar(!) blinkt uit in haar afwisselende repertoire. De naam Elad betekent ‘die God prijst’; een toepasselijke beschrijving van de komende avonden!

Op 13 en 14 maart in Renswoude en Vlaardingen wordt Sharon Kips begeleid door Brass4Christ onder leiding van Aad Contze.  Brass4Christ bestaat uit koperblazers die hun stijl een warm hart toedragen, maar vooral vanuit hun geloof muziek willen maken. Deze overtuigde christenen, koperblazers en slagwerkers werken regelmatig met andere koren en orkesten samen als projectkoor. Ze blaast muziek, letterlijk en figuurlijk, nieuw leven in.

Kaarten voor de tour van Sharon Kips met Re:Connect, brassband Elad en Brass4Christ zijn verkrijgbaar via Events For Christ: www.eventsforchrist.nl of tel. 0297-237172. (Let op de data en daarop afwisselende, deelnemende brassgroepen!)

Sharon Kips met Re:Connect en brassband / orkest

7 maart  Nieuwe Buinen, Baptisten gemeente, Dwarsdiep 9, 9521 CH(met Brassband Elad)
13 maart  Renswoude, ‘t Podium, Nijborg 2, 3927 DA (met Brass4Christ)
14 maart Vlaardingen, maranathakerk, Prof. Mekelstraat 255 , 3132 BE (met Brass4christ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *