Strandheem Festival 2019

Strandheem Festival
Strandheem Festival is een 4-daags festival in het noorden van het land, dat elk jaar gehouden wordt in het Hemelvaartweekend. Op het grote gezellige festivalterrein staan vele tenten en er worden doorlopend activiteiten gehouden, zoals gospel-/praise diensten, concerten, gezinsdiensten, een jongerenprogramma, workshops, seminars en diverse kinderactiviteiten. Elk jaar komen vele bekende bands en sprekers naar het Strandheem Festival.

Op het terrein is doorlopende catering en er zijn ook diverse foodtrucks. Vele bedrijven en organisaties zijn met een kraampje of stand aanwezig op het festival. De toegang tot het festival is gratis en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Dit is mogelijk dankzij alle (300!) vrijwilligers en de vele sponsors die het evenement financieel steunen. In 2019 vindt het Strandheem Festival plaats van -n\30 mei t/m 2 juni.

Thema
Tijdens Strandheem Festival 2019 laten we ons inspireren door het thema: “TOUCH OF HEAVEN, open je hart”. Voor de één is een aanraking van de hemel iets dat ze al hebben mogen ervaren, voor de ander is het slechts een droom of verlangen. We hopen dat jij God beter mag leren kennen door de muziek, overdenkingen, seminars of ontmoetingen tijdens het festival. We bidden dat je verlangen naar God steeds groter wordt, dat je je hart durft te openen en iets mag ervaren van Zijn aanraking.

Artiesten
LEV – Arie van der Veer – Gerald Troost – Tim Zingt – LZ7 – Worship Central – Kees Kraayenoord –  – Wilma Veen – Jurjen ten Brinke – Kingdom Culture – Roberto Rosso – Coen Nuijten.
Zilveren Duif Winnaars: The Bowery en Amazing Kids & Teens.

30 mei t/m 2 juni
Kolonieweg
9865 VX Opende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *