Kersttour 2019 met repertoire van Tom Parker

The Choir Company en Events For Christ presenteren derde kersttour met repertoire Tom Parker

Het is een traditie: zingen in de kerstperiode. En sinds een aantal jaren is daar een nieuwe traditie bij gekomen. The Choir Company tourt dan, in de aanloop naar kerst, door het land met het zo breed gewaardeerde werk van de beroemde componist Tom Parker. Zijn ‘Young Messiah’ is een begrip en het projectkoor maakt, samen met een huisband en solisten, een heuse ervaring van die concerten. Vorig jaar werd een speciaal kerstprogramma uit het hele oeuvre van Tom Parker gekozen. En wegens overweldigend succes wordt dit nu herhaald. The Choir Company en Events For Christ presenteren ‘The Christmas Collection of Tom Parker 2019’.

Er lijkt geen einde te komen aan het enthousiasme voor de concerten met muziek van Tom Parker. Dit jaar belooft de meest uitgebreide reeks avonden op te leveren waarop mensen kunnen genieten van bekende liederen van de Britse componist. Naast een reeks ‘Young Messiah’ avonden zal er ook een speciaal uitgebreid kerstprogramma gebracht worden met liederen als ‘For Unto Us’, ‘Good King Wenceslas’, ‘A Child Is Born’ en het overweldigende ‘Hallelujah’.

Koor, solisten en een uitgebreide band met strijkers nemen u mee langs al die bekende liederen en enkele muzikale uitstapjes, maar wel altijd met de herkenbare sfeer van de muziek van Tom Parker. Een avond om volop te genieten en mee te zingen!

Eerdere tours met werk van Tom Parker bleken snel uitverkocht. De verwachting is dan ook dat de belangstelling voor deze kerst tour zeer groot is. Mis het niet!

Kaarten voor ‘The Christmas Collection of Tom Parker 2019’ zijn verkrijgbaar vanaf .0 euro p.s. via www.eventsforchrist.nl (tel. 0297-237172).

Data en plaatsen (alle concerten aanvang 20.00 uur):

13 december Flambou Groningerstraat 40, 9231 CM Surhuisterveen
14 december R.K. kerk)Noordeindseweg 100, 2651 CX Berkel en Rodenrijs
15 december Regenboog Bloemendreef 1, 3845 KA Harderwijk
20 december Pauluskerk van Hogendorpplein 2, 2805 BM Gouda
21 december Oude Kerk Groenmarkt 4, 7941 KS Meppel
22 december De Vredekerkv.d. Duyn van Maasdamweg 216, 9602 VT Hoogezand

2 gedachten over “Kersttour 2019 met repertoire van Tom Parker”

  1. Hoi, excuus vanwege ziekte heb ik het niet eerder gezien. Ik hoop dat je inmiddels antwoord hebt op je vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *