Vecht Gospel Festival 2014 biedt afwisselend en interactief programma

Het vierde Vecht Gospel Festival, zaterdag 1 maart 2014 in De Carrousel in Ommen, belooft de meest afwisselende en interactieve editie tot nu toe te worden. Het programma biedt met diverse bands, koren, workshops, Bijbelstudies, een kinderplein, een sing-in en infostands voor elk wat wils! Voor bezoekers is deelname aan de workshops,onder leiding van Oslo Gospel Choir dirigent Tore W. Aas, gratis. Alles wordt dit jaar georganiseerd rondom het centrale thema ‘Time’ 

Wie het Vecht Gospel Festival bezoekt, kan niet alleen genieten van afwisselende muziek, maar ook investeren in het eigen talent. De workshops met Tore W. Aas zijn wat dat betreft een kans die men niet mag missen! De dirigent van het beroemde Oslo Gospel Choir haakt rondom het thema ‘Time’ in op zaken als zangtiming en geeft zo tips en handreikingen voor iedereen die meer wil halen uit zijn zangtalent; of het nu in een band, solo of in een koor is. Met een andere workshop (‘It’s time for gospel music’) kunnen de liefhebbers van het genre des te meer hun hart ophalen!

Per workshop is er plek voor 45 deelnemers en alleen tijdens de dag zelf kunnen bezoekers zich inschrijven voor de workshops.

Tore W. Aas begint zaterdag al aan de voorbereiding van het Vecht Gospel Festival. Dan vindt in Zwolle de eerste repetitie plaats van het unieke projectkoor dat, onder zijn leiding, op het festival een optreden zal geven.

Tijdens de dag kunnen bezoekers ook genieten van diverse koren en bands, waarbij het publiek en een vakjury uitmaken wie naar huis gaat met de Vecht Gospel Award. De juryleden voor het bandprogramma dit jaar zijn Hans van Vuuren (presentator Grootnieuwsradio), muziekjournalist Leon van Steensel en zangeres Rebecca Steenbergen.

Voeg aan dit alles nog een sing-in toe onder leiding van One Choice uit Drachten en een avondprogramma met topartiesten van eigen bodem en het is duidelijk dat de komende editie van het Vecht Gospel Festival van begin tot eind een feest wordt!

Voor meer informatie over het festival www.vechtgospelfestival.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *