Laatste kaarten voor theatervoorstelling Victory – Dolfinarium Harderwijk

© VICTORY 2019

Uitnodiging theatervoorstelling VICTORY – deel het evangelie met een ander!

Ben jij of ken jij iemand die benieuwd is naar hét hele verhaal van de Bijbel? Bezoek dan op vrijdag 22 of zaterdag 23 maart de voorstelling VICTORY in het Dolfinarium in Harderwijk!

VICTORY is een avondvullende theater- en muziekvoorstelling, waarin het Bijbelverhaal centraal staat.
Hedendaagse (christelijke) muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst en film vertolken het verhaal van God die er altijd is, was en zal zijn. Na een overweldigende start in 2018 is er een nieuwe voorstelling gemaakt en is o.a. de bekende zandtovenaar Gert van der Vijver bereid gevonden om het Bijbelverhaal op een unieke manier uit te beelden. Daarnaast zullen ook andere bekende christelijke artiesten zoals Elvis E., Larissa Baak, Hanne
de Vries, Jonathan Vroege, Marieke Sleurink en gospelkoor Grace & Glory o.l.v. Talitha Nawijn samen met dansers en acteurs meewerken aan de vertolking van het Bijbelverhaal.

Muziek wordt verzorgd door de Victory-band o.l.v. Joël Slagtand, dans door Dans en Theaterstudio Annemieke Bais en toneel door Theaterwerkplaats Orde der Dwazen. En natuurlijk hebben ook de dolfijnen een plekje in de voorstelling.

VICTORY is een initiatief van Stichting Victory Harderwijk. Ruim honderd vrijwilligers uit verschillende kerken in Harderwijk werken mee om dit unieke evangelisatieproject mogelijk te maken.

Opbrengsten uit de kaartverkoop worden geschonken aan lokale en landelijke goede doelen. Dankzij donaties van bezoekers en sponsoren kunnen ook mensen die minder bedeeld zijn, zoals asielzoekers en dak- en thuislozen, de voorstelling meemaken.

VICTORY is een bijzondere belevenis voor jong en oud; voor wie het Bijbelverhaal al kent of nog niet. Neem je buren, familie, vrienden en/of collega’s mee en laat ze kennis maken met
het evangelie.

Beleef samen met hen het hele verhaal van de Bijbel, beleef VICTORY!
Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via

www.victoryharderwijk.nl.

Regie Manon & Thirsa

Elvis E. 1 van de optredende artiesten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *