Nieuw zangtalent gezocht voor Gospelkoor in TV programma ‘The Big Audition’

Warner Bros. TV Nederland zoekt gospel zang talenten die op een bijzondere wijze auditie willen doen voor een plek bij een professioneel gospel koor uit Amsterdam. Deze audities worden gehouden in The Big Audition, een nieuw tv programma voor de publieke omroep.

Is het altijd je droom geweest om je geld te verdienen als zanger(es) in een professioneel gospelkoor? Ben jij een professionele gospelzanger(es) met een natuurlijke “stage presence”, een soulvolle volwassen stem en lead vocal kwaliteiten? Geef je dan nu op en wie weet word je uitgenodigd om auditie te doen in ons nieuwe tv programma.

Tijdens een opnamedag eind mei in een kleine studio worden de sollicitanten tijdens de auditie door het gospelkoor getoetst op relevante kennis en vaardigheden. Aan het einde van de dag zullen zij de meest geschikte kandidaat de baan geven.

Lijkt het je leuk om op deze originele manier te auditeren? Mail dan naar thebigaudition@wbitvp.tv. Vertel ons wat je kan – en hoe belangrijk deze auditie voor je is – en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Kandidaten moeten minimaal 18 jaar zijn. Je kunt je aanmelden tot 10 mei a.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *