Nieuwe CD kinderen Kinga Ban: Wij. Zingen!

‘Wij. Zingen!’ is ontstaan uit het verlangen om te zingen over gevoelens en ervaringen. Het album begon met een gesprekje tussen Ike en vader Reinder over herinneringen. Wat betekenen ze voor je? Hoe geef je ze een plek? Het inspireerde Ike tot het schrijven van een lied, met de akkoorden die ze zelf kon spelen op piano. En toen de eerste demo-opname er was, wilden Kene en Liva ook best wel weer een lied maken. En zo begon de CD ‘Wij Zingen’ vorm te krijgen.

‘Wij Zingen’ is een verzameling persoonlijke liederen, die met veel plezier en hard werken gemaakt zijn. En iedereen merkte telkens weer: Als je zingt, komt alles bij elkaar. Want zingen is soms makkelijker dan vertellen. Het is gezellig en geeft een goed gevoel. Dat is een gouden les die Kinga haar kinderen, haar man en vrienden heeft meegegeven.

Op reis met de Trinity Wereldwijs-tour: kortingsactie
Ike, Liva en Kene sluiten vanaf volgende week vrijdag (15 oktober) aan tijdens de tour van Trinity Wereldwijs door Nederland. Een aantal liedjes van hun nieuwe CD gaan ongetwijfeld voorbij komen.

Om zoveel mogelijk mensen te laten delen in deze feestelijke tour krijg je nu exclusief de mogelijkheid om 3 entreekaarten te reserveren voor de prijs van 2 personen + je krijgt gratis de nieuwe CD van Trinity Wereldwijs. Reserveren voor deze actiekaart is alleen mogelijk via onderstaande link:

Klik hier voor tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *