Drifting Away is de nieuwste single van William Wixley.

In dit nummer zijn de Zuid-Afikaanse roots van de singer-songwriter duidelijk te horen in deze kleurrijke song met zelfkritische teksten.

Het is een vrolijk lied wat geschreven is als tegenreactie op hoe IK-gericht de maatschappij kan zijn.
“Ik hoop dat dit lied ons inspireert om voor meer te leven dan alleen het dromen najagen en persoonlijke successen behalen. Want als we alles hebben, maar we hebben de liefde niet, dan hebben we uiteindelijk niets. ” Aldus William.

Hoewel het lied op verschillende manieren te interpreteren is heeft William het geschreven vanuit zijn persoonlijke geloof in Jezus Christus. “Als je gelooft in God en in wat hij voor ons heeft, dan weet je dat het leven niet om jezelf draait. Het leven duurt maar kort, dus vergeet het leven niet te delen.”

Met dit lied heeft hij samen gewerkt met verschillende vrienden, waaronder Lejony die als featuring artiest te horen is.

William Wixley
William Wixley is een Nederlands-Zuid-Afrikaanse singer-songwriter en muziekproducent. Een grenzeloos optimisme loopt als een rode draad door Wixley’s kleurrijke muziekcarrière. Hij was met zijn band 3FM Serious Talent en in de media uitgeroepen tot Best Independent Band. Van 2013 tot 2016 was hij bandleider in de BEAM Worshipband. En al meer dan 15 jaar staat William op een groot aantal podia -van het Gelderdome tot de Melkweg-, Bevrijdingsfestivals en conferenties inclusief de EO-Jongerendag en Pinksterconferentie Opwekking.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.williamwixley.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *