Worship Night – Worship Collective in o.a. Zwolle, Kampen, Heerde

bron: facebook.com/worshipcollectiveNL

Worship Collective is ván aanbidders vóór aanbidders en gelooft in een doorbraak van een cultuur van aanbidding in Nederland.

In samenwerking met YWAM Heidebeek!

Ontzettend gaaf om op Heidebeek te aanbidden, een plek met een rijke geschiedenis, waar al decennia lang mensen worden voorbereid, toegerust en getraind in discipelschap & zending.

De zomervakantie is misschien wel begonnen, maar zo beginnen bij YWAM de familiekampen en trainingen ook! Het doel is om te doen wat we normaal ook doen.. Het is een openbaar event, iedereen is welkom, van cursisten tot kampeerders, tot overige geïnteresseerden... en dan een heerlijke worship night in de open lucht op de Veluwe!

Als Worship Collective benaderen we iedere avond uniek en vragen we aan God wat de volgende stap in geloof mag zijn. Het is ons verlangen in Zijn aanwezigheid te zijn, dat mensen de ruimte krijgen om zichzelf volledig te geven in aanbidding en dat God de ruimte krijgt om te bewegen. We geloven dat de aanwezigheid van God als een magneet werkt voor mensen die op zoek zijn naar meer van Hem, maar ook dat het voorziet in een doorbraak van een cultuur van aanbidding. Dit willen we faciliteren zodat we samen leren vrijmoedig te lofprijzen en te aanbidden. Vol ontzag mogen we vervuld worden van de liefde van Jezus en de kracht van de Heilige Geest. Hierdoor ontvangen we vernieuwing voor ons persoonlijk leven en hebben we impact op de kerk en daarbuiten.

Locatie: Heidebeek Jeugd Met Een Opdracht Mussenkampseweg 32, Heerde

ONDERSTEUNING
Wil je erover nadenken onze stichting maandelijks financieel te steunen, zodat we kunnen blijven doen wat we doen? Je helpt ons door te geven via rekeningnummer: IBAN NL22RABO0325236100.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *