Twaalf Provinciën Tour van Wouter Seinen

portretfoto-wouter-seinen-5Ik zal met mijn band een jaar lang elke maand een andere provincie aandoen om Nederland kennis te laten maken met de liedjes en verhalen die ik vertel. Hiervoor ben ik op zoek naar samenwerking met lokale kerken en organisaties of personen die hun huiskamer of zaal ter beschikking willen stellen voor een gratis concert, dat ook gratis toegankelijk is.

De Tour gaat in november van start in mijn thuisprovincie Zuid-Holland. Verschillende andere optredens staan al in de planning, en op de website kun je in de agenda zien welke data nog vrij beschikbaar zijn.

Weet je in jouw woonplaats of juist heel ver weg een leuk adres voor me om te spelen, mail, app of bel me dan. Schroom niet, want ik sta te springen om het komende jaar heel veel op te treden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *