Zanger Wouter Seinen presenteert nieuwe cd in Dordrecht

De Nederlandstalige zanger Wouter Seinen geeft op 25 oktober een releaseconcert van zijn tweede cd. De Dordtenaar zal in zijn woonplaats liederen van zijn nieuwe cd ‘De Cadans op de golven’ uitvoeren. Het is een Nederlandstalig popalbum, met invloeden uit allerlei stijlen, waardoor het fris en veelkleurig is geworden. “Het thema van de cd gaat over moeilijke tijden in mijn leven en juist ook over dingen die mij er doorheen hebben gesleept.” Het album is niet alleen melancholisch, de liederen zijn vrolijk en klinken catchy.

De ups en downs die je in ieder mensenleven tegenkomt worden verwoord in herkenbare, troostvolle maar ook prikkelende teksten. Wouter heeft veel beleefd en dat hoor je terug in zijn liederen. Over het lied ‘Dankbaarheid’ zegt Wouter: “Dankbaarheid is een enorme kracht. Dankbaarheid heb je nodig in moeilijke tijd om te blijven staan. Om het licht te zien in het donker”. ‘Totdat’ gaat over hopen en bidden. ‘Goedkope Chocola’ is daarentegen een luchtig lied over fairtrade chocolade.

Wouter Seinen en band
Wouter speelt samen met een complete band. De meeste bandleden komen net als Wouter uit Dordrecht. Joost van ’t Hoff is pianist, Jirre Stoutjesdijk gitarist, de drummer is Ruben Romijn en Anton Bubberman is bassist. De meeste van deze muzikanten trekken al met Wouter op sinds de optredens na het verschijnen van zijn debuutalbum ‘Paraplu’ sinds 2013.
Wouter houdt van de rijke Nederlandse taal en een warme akoestische sound. Hij laat liederen horen die puur en oprecht zijn. Ze nemen het publiek mee in verwondering en teleurstelling, levenskracht en kwetsbaarheid. “Met mijn liedjes wil ik bruggen bouwen tussen het gewone leven van alledag en het volle leven dat God ons wil geven.” Wouter Seinen (1987) woont ruim 10 jaar in Dordrecht. Hij is getrouwd met Joukje en heeft twee kinderen. In 2013 verscheen zijn debuutalbum ‘Paraplu’.

Kaarten reserveren
Het concert waar Wouter Seinen zijn tweede cd presenteert vindt plaats in Bonfire. Adres is Wijnstraat 117 in Dordrecht. Om 19.30 uur is de zaal open. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden op www.truetickets.nl/e/12811

Meer weten over mijn muziek? Kijk dan eens op: www.wouterseinen.nl

facebook.com/wouterseinenmuziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *