Nieuwe muziek van Chesron – ‘Tijd’.

Chesron komt op 29 oktober met de nieuwe, te gekke crossover track ‘Tijd’. Tijd is een mix van pop en lekker eigenwijs. Met nog een vleugje zon nu de herfst zijn intrede doet, is het een heerlijk nummer met een hoog dansgehalte én een positieve vibe.

Chesron schreef het nummer vanuit zijn geloof dat God een relatie wil met al Zijn kinderen. Dat Hij je vraagt Hem te vertrouwen. Maar dat hij ook op je wacht als je daar nog niet aan toe bent. Het nummer is eigenlijk een gesprek tussen God en de mens over elkaar vertrouwen. Door het nummer in een ander jasje te steken krijgt het ook een bredere betekenis.

“Als dit nummer iemand helpt in zijn of haar relatie of vriendschap, dan vind ik dat ook heel tof”, vertelt Chesron. “Ik wil niet teveel invullen voor mensen wat ze uit het nummer halen. Ik denk dat dat juist het mooie is van muziek. Het raakt iedereen op een andere manier”, gaat hij verder.

Een échte crossover track dus. Die onderdeel is van een serie popliedjes die Chesron uitbrengt.

Hij zingt het nummer samen met Butet. Die je misschien kent van de band The Royal Engineers, waar ze een tijd lang in zong. Ze zong laatst zelfs bij drumlegende Steve Gadd. De muziek van Tijd schreef Chesron zelf. De tekst schreef hij samen met samen met Berend Koen, met wie hij een in de zomer nog de zomerse festivaltrack ‘Dansen’ uitbracht.

Benieuwd naar Chesron’s gloednieuwe track Tijd? Waar wacht je nog op?! Check ‘m nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.