DJ Roberto Rosso & Xonar en Eline Everdina komen met een remake van Victorious

HARDERWIJK – Afgelopen vrijdag kwam DJ Roberto Rosso en Xonar met een remake uit van hun track Victorious uit 2018. Samen met Eline Everdina zijn de heren weer de studio ingegaan en hebben ze deze track opnieuw opgenomen.
Roberto Rosso viert dit jaar zijn tienjarig bestaan en deze tracks wordt zeer door zijn fans gewaardeerd. Dat is ook een natuurlijke keus geweest om een remake van de track te maken.

Tien jaar geleden begon Roberto Rosso met draaien als DJ. Muziek was zijn eerste liefde. Dat veranderde toen hij op zeventien jarige leeftijd in aanraking kwam met Jezus Christus en besloot Hem te gaan volgen. Als DJ heeft hij zijn trouwe fanschare opgebouwd en heeft op veel grote evenementen gestaan. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren het dancefeest Sound of Heaven georganiseerd met roemrijke namen zoals DJ Andy Hunter (UK), LZ7 (UK), Reyer (NL) en Gui Brazil (PT).

‘I am a freedom fighter’
Roberto Rosso draait iedere plaat met een visie. Hij is ervan overtuigd dat het geloof in God en het volgen van Jezus Christus hem vrijheid heeft gegeven. En dat gunt hij iedereen! Met die overtuiging verspreidt Roberto Rosso niet alleen een krachtige boodschap, maar ook hoop. Dat is de ‘freedom fighter’ die Roberto is.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *