Kerst met de Zandtovenaar – Harderwijk

Kom ook naar Kerst met de Zandtovenaar op 11 december op de Vischmarkt in Harderwijk!

Het evenement is gratis toegankelijk en start om 19.00 uur. Rond 20.30 is het evenement afgelopen.

facebook.com/kerstmetdezandtovenaar/

Met Kerstmis zet Nederlands bekendste zandtovenaar Gert van der Vijver een stad in Nederland in het licht tijdens het kerstspektakel Kerst met de Zandtovenaar. Hij ‘vertelt’ samen met diverse Nederlandse artiesten het kerstverhaal met zijn verbazingwekkende zandtekeningen. Zandtekeningen, lichteffecten en een live-band zorgen voor een bijzondere kerstbeleving voor het hele gezin. Zo heb je het kerstverhaal nog nooit gezien!

Wie komt er optreden?
De artiesten die deze editie meedoen zijn Emma Heesters (Beste Zangers), Romy Monteiro (The Bodyguard), Trinity, Mannes Bakker (Junior Songfestival), Silver (winnaar The Voice Kids). De artiesten zingen traditionele en moderne kerstliedjes die perfect passen in het eeuwenoude kerstverhaal uit de Bijbel. Ze worden bijgestaan door het Soundwise Gospel koor en broer en zus Matthijs en Adinda van Delft, winnaars van het Prinses Christina Concours.

Informatie voor mindervalide bezoekers
Vanzelfsprekend is Kerst met de Zandtovenaar toegankelijk voor mindervalide bezoekers. De capaciteit is wel beperkt en daarom adviseren wij je om je tijdig aan te melden. Dit kan via het e-mailadres: zandtovenaar@kro-ncrv.nl . Je mag één begeleider meenemen en ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. Echter, ook hiervoor geldt: vol is vol.

Kan je er helaas niet bij zijn?
Kerst met de Zandtovenaar wordt uitgezonden door KRO-NCRV op zaterdag 21 december om 19.25 uur op NPO Zapp en vervolgens op zondag 22 december om 16.55 uur op NPO Zapp, woensdag 25 december om 12.10 uur op NPO 1 en donderdag 26 december om 14.40 uur op NPO Zapp.

Kerst met de Zandtovenaar wordt georganiseerd door KRO-NCRV, NPO Zapp, de gemeente Harderwijk, de provincie Gelderland en de Protestantse Kerk in Nederland. Het programma wordt geproduceerd door The Media Brothers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *