OpenSkies – Worship Festival groeit door met nieuwe locatie + 1e artiestsen bekend!

‘OPENSKIES’ WORSHIP FESTIVAL GROEIT DOOR MET NIEUWE LOCATIE

EERSTE NAMEN LINE-UP 2020 BEKEND GEMAAKT

De vierde editie van het Openskies Worship festival laat de naam nog beter tot zijn recht komen. Van 14 t/m 16 augustus 2020 vindt het festival plaats op de nieuwe openluchtlokatie strand Nulde. Tijdens deze dagen staan aanbidding, bediening en toerusting centraal. De eerste namen van de line-up voor 2020 zijn ook bekend: Mozaiek Worship en Kees Kraayenoord, Chris McClarney, Reyer, Jason Upton, Jeremy Keurentjes, Julian Goedhart, Eline Bakker en Loft Worship zijn allemaal van de partij.

BINNENKORT MEER NIEUWS OVER O.A. GLAMPING TENTEN EN CATERING MOGELIJKHEDEN

Met de nieuwe lokatie groeit het Openskies Worship festival door. Tijdens afgelopen edities bleek het festival te voorzien in een behoefte. Samen met aanbiddingsleiders uit binnen- en buitenland gaan deelnemers voor geestelijke vernieuwing en verdieping in hun aanbidding en geloof. Het festival rust wat dat betreft op drie pijlers: worship / aanbidding, bediening / ministry en toerusting. Een plek waar mensen samen aanbidden onder een open hemel, de focus op God, strevend naar verdieping waar God mensen plaatst. In een open en uitnodigende omgeving verdwijnen drempels die traditie kan opwerpen. Aanbidding werkt zo bevrijdend. Die visie vond duidelijk weerklank tijdens de eerste edities van het festival.

Voor het komende jaar is strand Nulde gekozen als het nieuwe festivalterrein. Hier zal een programma geboden worden met seminars, aanbiddingsdiensten en ontmoeting. Openskies wordt dus een openluchtfestival met campinggelegenheid. Voor het eerst wordt ook ‘glamping’ aangeboden met luxe tenten. De visie voor Nederland en de verandering die aanbidding kan brengen in (geloofs)levens van mensen, blijft onveranderd. In het programma krijgt dit uitgebreid gestalte.

De eerste namen voor de komende editie zijn ook bekend:

–    Mozaiek Worship en Kees Kraayenoord, het muziekteam en de voorganger van Mozaiek0318 in Veenendaal.
–    Chris McClarney, bekend van Jesus Culture
–    de Amerikaanse aanbiddingsleider Jason Upton, inmiddels een vertrouwd gezicht op het festival
–    de Nederlandse aanbiddingsleider en producer Reyer
–    aanbiddingsleidster Eline Bakker, (mede) bekend van het lied ‘Jezus Overwinnaar’
–    Jeremy Keurentjes, songwriter en aanbiddingsleider die ook bekend is van de EO Jongerendag en Simply Jesus evenementen
–    Julian Goedhart, aanbiddingsleider bij Worship Collective en de VEZ in Zwolle
–    het team van Loft Worship uit Nijkerk

De Early Bird tickets zijn NU verkrijgbaar via EventsforChrist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *