GOSPEL DISCUSS LIVE WORSHIP SESSION’ PRESENTEERT NIEUWE MUZIEK MET ELVIS E, MrKINGS & GASTEN

Gepassioneerde gospel & aanbidding én diepgang door bijbelse uitleg. In de livestream van ‘Gospel Discuss’ op 30 mei (17:00 uur) komt het bij elkaar op een bijzondere manier. De stijlen zijn niet het enige wat verbindt die avond. Elvis E, Eline Bakker, UniekGrace en Ann Michelle verzorgen de muziek bij de uitleg van MrKing. De stream van ‘Gospel Discuss’ (opgenomen in De Basiliek in Veenendaal) is gratis te volgen via YouTube (kanaal ElvisEdiagbonya), Instagram (Gospel Discuss) en Facebook (Gospel Discuss). Voorafgaand aan deze editie heeft het muziekteam met MrKings al een Worship EP uitgebracht met tracks die een indruk geven van hun pure passie: ‘Worship Medley’ en ‘I Delight In Your Word’.

Zanger en producer Elvis E brengt graag creatievelingen samen. En als het gaat om gospel en aanbidding, kiest hij voor stemmen die je laten voélen wat een lied zegt. Stemmen die verbinden. Voor de komende editie van ‘Gospel Discuss’ heeft hij daarom zangeressen Eline Bakker (bekend van haar lied ‘Jezus Overwinnaar’), UniekGrace en Ann Michelle uitgenodigd.
Wie een voorproefje wil hebben, kan al genieten van een gospel medley en de track ‘I Delight In Your Word’, die het team heeft gepresenteerd.
“‘I Delight In Your Word’ is een boodschap die voor mij samenvat hoe ik het Woord lees” aldus Elvis E. “Ik leun op het Woord van God, de bijbel, bij wat ik zeg en geloof. Ondanks wat er allemaal om mij heen gebeurt, ondanks alle negativiteit in de wereld, put ik daar mijn hoop uit. Ik leef en adem uit dat Woord.”

De ‘Worship EP’ van MrKings met Elvis E & UniekGrace is te luisteren en verkrijgbaar via Spotify, alle overige digitale downloadplatforms en YouTube:

‘I Delight In Your Word’
https://www.youtube.com/watch?v=C-EGPApFRiI

‘Worship Medley Holy Holy’
https://www.youtube.com/watch?v=ahFEK8yrvgI

Worship Medley Ọlọrun
https://www.youtube.com/watch?v=st0r3dn9_yU

De Gospel Discuss sessie wordt op 30 mei om 17:00 uur gratis live uitgezonden op:

YouTube (kanaal ElvisEdiagbonya): https://www.youtube.com/c/ElvisEdiagbonya

Instagram (Gospel Discuss): https://www.instagram.com/gospel_discuss/

Facebook (Gospel Discuss): https://www.facebook.com/gospeldiscuss

De sessies zijn later ook terug te kijken op het kanaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *