Reni en Elisa brengen nieuwe single uit
: VERTROUWEN

Het duo Reni en Elisa komt vandaag met een nieuwe single uit getiteld “Vertrouwen”. Deze single is uitkomen op o.a. Spotify, Apple Music en Deezer. Tevens zal de videoclip uitgebracht worden, die te zien is op het Youtube-kanaal van Reni en Elisa.

Het lied lag al sinds 2015 op de plank en werd regelmatig gezongen tijdens de Hemeltijd conferenties die Reni en Elisa elk jaar organiseren. “Het lied ontstond nadat ik ontzettend getroffen was door al die verhalen van mensen die God aan hun zijde hebben en worstelen met intense pijn in hun leven. Pijn in het lichaam en ook pijn in hun ziel. Ik wilde graag een aanbiddingslied schrijven, wat mensen in zulke situaties kon helpen om zich te uiten naar God en tegelijkertijd hun geloof te activeren door uit te spreken dat je God in alles vertrouwt”, aldus Elisa, de schrijver van dit lied.
Aan deze track werd medewerking verleend door de Hemeltijd band:
 Alain Assenberg op drums, Dirk Jan Molleman op basgitaar, Thomas Linders op toetsen en uiteraard Elisa Krijgsman op gitaar, die ook de productie heeft gedaan. Het lied is een duet waarbij Reni en Elisa beiden een couplet zingen en samen hun mooie stemmen richten tot de hemel: ”Ik vertrouw op U, Jezus! Ik vertrouw op U!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *