Laatste kaarten Groot Nieuws Radio Backstage LIVE a.s. vrijdag

LEV en Delise zijn de artiesten die aanstaan de vrijdag optreden tijdens de tweede editie van Backstage Live. Tijdens een twee uur durende radioshow vertellen ze hun verhalen en spelen ze hun nummers. Luister vanaf 20:00 uur naar Groot Nieuws Radio óf reserveer gratis kaarten voor dit evenement in de Troubadour in Veenendaal.

Eerder hebben we aangekondigd dat Reni & Elisa Krijgsman zouden optreden tijdens Backstage Live. Vanaf familie-omstandigheden zijn ze niet in de gelegenheid om aanstaande vrijdag aanwezig te zijn.

Beide artiesten kun je kennen van Groot Nieuws Radio. Delise bracht vorig jaar haar debuutalbum vol Nederlandstalige liedjes uit. Ze werkte daarvoor samen met onder andere Matthijn Buwalda. De band LEV is bekend van liederen als ‘Morgenlicht’ en ‘Naast je lopen’. In 2017 bracht de band van Freek van der Brugge en Liesbeth Koedoot het album ‘Tussen vrees en veiligheid’ uit.

Je bent van harte welkom om Backstage Live mee te maken in de Troubadour in Veenendaal. Er is beperkte ruimte, dus wees er op tijd bij met het reserveren van je kaarten. Je kan maximaal 4 kaarten per persoon reserveren. De zaal is op vrijdagavond 29 maart 2019 open vanaf 19:30 uur. Om 20:00 uur start de live uitzending. Adres: Zandstraat 36, Veenendaal.

Kaarten bestel je via GrootNieuwsRadio

Bron GrootNieuwsRadio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *