Worship Together XL: primeur in Hedon (Zwolle)

Zwolle, 25 maart 2019 – Op 22 april 2019 vindt Worship Together XL plaats in de Grote zaal van Hedon. Nog niet eerder hield een lokale band een aanbiddingsconcert op deze schaal in het Zwolse poppodium.

De interkerkelijke band uit Zwolle en omgeving geeft om 20.00 uur een avondvullend concert waarbij de aanbidding van God centraal staat. Met een toegankelijke setting wil de groep een breed christelijk publiek trekken. Zo verwachten zij de prettige sfeer van hun muziekavonden in de Zwolse Verrijzeniskerk ook te kunnen meenemen in een grotere zaal. De kaarten kosten €7,21 en zijn te koop via de website van Hedon.

Grote zaal van Hedon
Wie in Hedon is geweest kent het als een zaal met een warme uitstraling, die klein aanvoelt. Worship Together kijkt ernaar uit naar uit om die plek te vullen met muziek voor Gods eer, waarin het publiek zich mee kan laten nemen. Het concert zal worden gehouden voor een staand publiek. Door de energie van de locatie zorgt dat voor extra dynamiek en verbinding.

Pasen
Met Pasen vieren christenen met een verschillende achtergrond de opstanding van Jezus Christus. De band heeft de wens om deze twee feestdagen muzikaal af te sluiten op een plek die ruimte biedt aan een extra grote en diverse groep mensen. Worship Together speelt nummers van Hillsong, Bethel, Jesus Culture, Opwekking en andere bekende gospelartiesten.

De band
Sinds 2017 houdt Worship Together vier keer per jaar een concert in de Verrijzeniskerk aan de Bachlaan in Zwolle. Hier komt een steeds grotere groep geïnteresseerden op af van alle leeftijden.

De negen vaste leden van de band zijn ervaren muzikanten. Zij gaan bij elk concert voor kwaliteit en originaliteit in hun uitvoering van hedendaagse christelijke nummers. Hun streven is dat een groot publiek uit de omgeving van Zwolle van hun livemuziek kan genieten en samenkomt in aanbidding voor God.

Op onze facebookpagina vind je een Like & Deel actie voor gratis toegangskaarten!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *