Kloosterfestival 2020 (zomer-editie)

Vier dagen leven op het ritme van de getijdengebeden, rond de kloosterkerk van de oude abdij Sion bij Deventer. Gezellig met andere jongeren bivakkeren op het campingweiland. Praten met monniken en nonnen, die er zijn om naar je te luisteren en met je mee te vieren. Maar ook een biertje drinken in de gezellige Kloosterkroeg of genieten van een singer-songwriter in de oude stal.

Diepenveen, 23 augustus 2019. Vierdaags Kloosterfestival op Abdij Nieuw Sion.

En er is meer! Laat je inspireren tijdens workshops, door een spreker of tijdens een debat, en eet daarna samen heerlijk met elkaar onder de Grote Kap.

En werken. Naar het eeuwenoude monnikenmotto Ora et Labora, Bid en Werk. Een kloostergemeenschap vorm je samen, het Kloosterfestival bouwen we ook samen. Je bent gast én vrijwilliger. Je kiest zelf je klussen. Je kunt het sanitair een poetsbeurt geven, de gangen dweilen, je opgeven voor het koor dat de getijden zal begeleiden en/of het terrein helpen opbouwen. En misschien geef je zelf graag een workshop of heb je een ander talent dat je wilt inzetten voor je mede-festivalgangers.

Diepenveen (bij Deventer), Klooster Nieuw Sion, donderdag 20 augustus – zondag 23 augustus 2020

Tickets via True Tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *