Zomercoaching: Dag van Vernieuwen

Een hele dag, op een prachtige plek met heerlijk eten en inspirerende talks. Even stilgezet worden bij de vernieuwing waar je naar verlangt of waar je juist tegen opziet, maar die wel nodig lijkt. Vernieuwing in je werk of andere gebieden van je leven. Op deze Dag van Vernieuwen duik je in dit persoonlijke thema, begeleid door de twee ervaren christelijke coaches Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld.

De Dag van Vernieuwen is speciaal voor wie zichzelf wil herontdekken en andere wegen zoekt. Deze dag zijn er inspirerende talks en ga je aan de slag met je persoonlijke doelen. Naast de rustmomenten doe je veel oefeningen om je focus te hervinden en geïnspireerd je leven te herpakken.

Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld (bekend als schrijver) coachen als duo mensen die zich verbonden weten aan het christelijke geloof. Eerdere deelnemers waarderen hun trainingen met gemiddeld een 9,2.

Kamsteeg en Sonneveld werken met kleine, veilige groepen. Daarom is het mogelijk om te werken aan jouw persoonlijke doelen voor deze Dag van Vernieuwen en kun je ter plekke oefenen met wat je ontdekt, zodat jij de stappen kunt zetten die je graag wilt maken.

Zaterdag 25 juli, op een prachtige plek bij de rivier de Eem in Soest. Inspirerende talks, een fijne lunch en persoonlijke aandacht.

Dagprogramma:

 

  • Van 10:00 tot 17:00
  • 3 koffiepauzes en heerlijke lunch
  • 6 talks
  • 5 oefeningen
  • individuele en groepsontmoetingen

 

De tarieven zijn inclusief lunch, materialen en versnaperingen. Er zijn geen bijkomende kosten. We houden ons aan de Corona-richtlijnen van de overheid.

Meer zomercoaching
Kamsteeg en Sonneveld organiseren deze zomer nog twee andere trainingen . Op 20 t/m 24 juli kun je met maximaal 12 anderen deelnemen aan de Summerschool. Van 29 juni t/m 1 juli kun je deelnemen aan Zin in je werk, een intensieve driedaagse coaching die georganiseerd wordt op het prachtige Vlieland. Kijk op www.nieuweuitzichten.nl voor meer informatie en ervaringen van eerdere deelnemers.

Soest, De Kleine Melm, zaterdag 25 juli 2020, 10:00 – 17:00 uur

Tickets via TrueTickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *