Programma van de Pinksterconferentie online / Opwekking

Vorige maand maakten we de sprekers van het hoofd­programma van de Pinkster­conferentie al bekend, maar inmiddels is ook het programma voor alle leeftijds­groepen en het seminar­programma in grote lijnen bekend. Het programma is online te bekijken, en wordt de komende weken verder aangevuld.

Conferentie voor iedereen
Dit jaar staat de Pinksterconferentie in het teken van het thema ‘Het komt door ZIJN naam’, dat de basis vormt voor de programma’s voor de diverse leeftijds­groepen: kinderen, tieners, jongeren en voor de mensen van de Bijzondere Mensen Tent. Naast de hoofdlivestream waar o.a. ook het kinderprogramma te volgen is, zijn er diverse andere streams waar het tiener- en jongeren­programma te vinden zijn. Via de stream van doorlopende seminars kan het programma van de Bijzondere Mensen Tent worden gevolgd.

De livestreams komen beschikbaar op het platform van de digitale Pinkster­conferentie. Verder zijn media als Groot Nieuws Radio en Family7 volop aanwezig, en kun je de conferentie ook via hun media volgen.

KLIK HIER OM HET PROGRAMMA VAN OPWEKKING TE BEKIJKEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *