Paul Wilbur en band geven opnieuw seminars rondom komende concerten


Het jaar krijgt een fantastisch slot met een tour van Paul Wilbur samen met volledige band en The Choir Company. De messianic praise pionier komt niet alleen voor concerten naar Nederland; tijdens de tour zullen hij en zijn band op zaterdag 19 december ook weer seminars geven. Hiervoor kunnen geïnteresseerden zich nu aanmelden. Paul zal ook zijn nieuwe boek in de schijnwerpers zetten.

PW-02De trouwe bezoekers van concerten van Paul Wilbur weten het al; een bezoek van hem is nooit muziek alleen. De aanbiddingsleider is vol passie over Israël en haar plek in ons geloofsleven. Tijdens zijn komende tour zullen zaterdag 19 december overdag seminars georganiseerd worden. Paul zal zelf twee sessies houden, onder andere over zijn boek ‘Touching The Heart of God’ (waar op dit moment een Nederlandse vertaling van in de maak is) en over zijn visie op de tijd waarin we leven. In zijn nieuwe boek wijdt Paul uit over de plek van de joodse kalender en haar betekenis. Het zijn de achtergronden bij zijn muziek en dat is wellicht de reden dat deze seminars bij vorige tours drukbezocht werden.

Paul’s geluidsman Andy en zijn keyboardspeler Jeremiah Bowser verzorgen ook beide een seminar. Deze bleken bij eerdere sessies vooral populair voor mensen die actief zijn in muziekteams van kerken of in het algemeen geïnteresseerd zijn in de plek die muziek en aanbidding daar hebben. Andy zal het hebben over de relatie tussen technologie en worship en het belang daarvan. Jeremiah zal spreken over het hart van aanbidding en het belang hiervan vandaag de dag.

De voorlopige seminar indeling:

10.30-11.30 sessie 1 Paul Wilbur over zijn nieuwe boek ‘Touching The Heart of God’
11.40-12.40 sessie 2 Jeremiah Bowser over ‘Uncommon Fire – Why the heart of worship matters today’
13.25-14.25 sessie 3 Andy Bussey over ‘Relationship between technology and Worship: What is the importance of this?’
14.35-15.35 sessie 4 Paul Wilbur over ‘These are the days of Zachariah’
15.35-16.00 Vraag & antwoord sessie met het hele team

De data en locaties van de concerten:
vrijdag 18 december – Aalsmeerderbrug
zaterdag 19 december – Veenendaal – OVERDAG SEMINARS
zondag 20 december – Rotterdam

De concerten beginnen om 20.00 uur.
Aanmelden voor de seminars kan op www.events4christ.nl. Hier zijn ook nog kaarten voor de concerten verkrijgbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *