Nieuw album Reni en Elisa: “Op visite”

reni-en-elisa_op-visite“Op visite” is de titel van de nieuwe CD/DVD van Reni en Elisa. Dit duo is er opnieuw in geslaagd een CD te maken, die aanspreekt. En door de toevoeging van de extra DVD wordt de kijker uitgenodigd om bij Reni & Elisa ‘op visite’ te komen.

De keuze voor de albumtitel is geïnspireerd door de gedachte dat Jezus regelmatig bij mensen op visite kwam. Bij Zacheus nodigt hij zichzelf als het ware uit, bij het verhaal van de vrouw die Jezus voeten zalft (Luk.7), was hij te gast bij Simon de farizeeër en natuurlijk de uitnodiging bij de Emmausgangers. “En als Jezus ergens ‘op visite’ gaat dan gebeuren er altijd opmerkelijke dingen”, aldus Elisa.

De oproep die Jezus doet in Openbaringen 3:20 geeft aan dat hij zichzelf nog steeds uitnodigt om bij ons op visite te willen komen en deel te zijn van onze verhalen en alles wat ons bezig houdt. Maar ook dat wij deelgenoot mogen worden van wie Hij is. “Het zou zo mooi zijn, als wij vanuit die gedachte, iets voor een ander mogen betekenen wanneer we bij elkaar op visite zijn”, aldus Reni.

Reni en Elisa tekenen zelf voor de meeste liederen. Er is één lied opgenomen waarbij, bekend liedschrijver, Matthijn Buwalda een bijzonder mooie tekst heeft geschreven en Elisa de muziek heeft gecomponeerd. Heel speciaal op deze cd/dvd is het lied “Jij bent jij” waar de 3 dochters van Reni en Elisa meezingen. Reni en Elisa weten als geen ander de juiste toon te treffen, waarbij ze niet aarzelen veel van zichzelf te laten zien.

De CD/DVD is volop verkrijgbaar bij je christelijke boekhandel. Tevens is er een speciale concerttour langs verschillende theaters in Nederland. Kaarten voor het theaterconcert zijn te bestellen via www.trueticket.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *