LIVE aanbidden en gebed vanuit de NIEUWSPOORT – uitzending met Eline Bakker

Vrijdagavond was er opnieuw LIVE aanbidding en gebed vanuit Nieuwspoort, in het gebouw van de Tweede Kamer. Met indrukwekkende worship door Eline Bakker en band. Kijk en bid ook komende vrijdagavond weer live mee hier op Facebook of via www.youtube.com/presencenl. (hier zijn ook meerdere uitzendingen terug te kijken)

Bekijk de uitzending met Eline hieronder:

Stichting Presence organiseert zeven vrijdagavonden lang een gebedsdienst vanuit Nieuwspoort, de plek in de Tweede Kamer waar de minister-president zijn wekelijkse persconferenties houdt. We bidden samen voor ons land, voor de regering en het parlement, voor de samenleving en voor de kerk van Nederland.

Naast prachtige liederen door Eline Bakker wordt gebeden voor ons land, door een kleine groep bidders. U kunt met hen mee (aan)bidden vanuit huis via de livestream. Abonneer je vandaag nog op het YouTube-kanaal van Presence!

De avonden zijn live en gratis te bekijken op YouTube.

We zijn dankbaar voor alle partners die deze avonden mee mogelijk maken. Ga naar www.presence.nl/ondersteunen voor een online gift. Stichting Presence is ANBI-geregistreerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *