Reyer brengt nieuwe Remix uit van Hillsong klassieker

De oplettende luisteraar heeft het de afgelopen maanden al kunnen merken: Reyer is bezig met nieuwe worship remixen. Het fenomeen waar hij naast zijn eigen aanbiddingsmuziek vanaf het begin al bekend van was, ontvouwt zich nog steeds en resulteert na de singles ‘Waymaker’ en ‘So will I’ nu in de derde single ‘Who You say I am’.

Samen met muzikale compaan Retain (Peter Hoeijenbos), waarmee hij ook al de goed aangeslagen remixen ‘No Longer Slaves’, ‘Reckless Love’ en het best beluisterde ‘Ever Be’ maakte, sloeg hij de handen ineen om een van Hillsong’s bekendste worship songs in een nieuw jasje te steken.

Voor deze remix werkt Reyer voor het eerst ooit samen met een Amerikaanse vocaliste, Anna Benton. Haar smetteloze accent, gecombineerd met de energieke en moderne EDM (Electronic Dance Music) sound die we van Reyer en Retain gewend zijn, leveren een catchy en sterke single op, die samen met de bekende melodieën van Hillsong, in talloze Spotify playlists en radio stations zullen klinken de komende maanden.

Het derde remix album van Reyer, ‘Worship: The Remix Project part 3’ waar ‘Who You say I am’ ook op staat, verschijnt dit najaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *