Optreden op Vecht Gospel Festival 2014 met Pearl Jozefzoon

Wie droomt er als enthousiast koorlid nu niet van; zingen onder leiding van de dirigent van het Oslo Gospel Choir én het podium delen met Pearl Jozefzoon tijdens een landelijk evenement? Met het nieuwe, speciale projectkoor ‘Vecht Gospel Choir’ wordt dit nu werkelijkheid! Het publiek kan zich vanaf nu aanmelden voor het projectkoor, dat repeteert in februari en 1 maart 2014 optreedt op het Vecht Gospel Festival in Ommen.

Het Oslo Gospel Choir geldt voor veel koren in Nederland als een voorbeeld. De stijl, de warmte en het enthousiasme die dirigent Tore W. Aas boven weet te brengen in zijn koor is dan ook berucht. De Noorse dirigent haalt het beste in zangers en zangeressen boven. Met het Vecht Gospel Choir kunnen mensen dit zelf ook beleven!

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het projectkoor (viainfo@gospelnu.nl) en de repetities vinden gedurende februari plaats in Zwolle, onder afwisselende leiding van Tore W. Aas en Menno Hakvoort. De repetitielokatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Deelnemers aan het projectkoor krijgen dus niet alleen de ervaring van het optreden op 1 maart, maar een reeks oefendagen die het tot een bijzondere gezamenlijke beleving maken.
De kosten per persoon zijn 75 euro en bevat ook een lunch tijdens één van de repetitiedagen (15 februari) en een ticket voor het avondconcert van het Vecht Gospel Festival.

Het Vecht Gospel Choir treedt tijdens dat festival onder leiding van Tore W. Aas op met daarnaast een optreden van o.a. Pearl Jozefzoon. De zangeres met de fenomenale stem was al eens finaliste bij het populaire tv-programma ‘The Voice Of Holland’ en is een graag gehoorde gaste op evenementen als de EO Jongerendag en Symphony Of Life. In februari van dit jaar presenteerde ze haar debuutalbum ‘The Time Is Now’.

Voor meer informatie over en het inschrijven voor het Vecht Gospel Choir kunt u contact opnemen met GospelNU: info@gospelnu.nl. Algemene informatie over het Vecht Gospel Festival is te vinden opwww.vechtgospelfestival.nl.

Over het Vecht Gospel Festival

De komende editie van het Vecht Gospel Festival vindt 1 maart 2014 plaats in Multifunctioneelcentrum de Carrousel te OmmenDe afgelopen jaren is het evenement van Mastermind4You uitgegroeid tot een toonaangevend festival in christelijk Nederland en bracht ze internationale artiesten als Salvador en LZ7 op het podium, samen met nieuw talent als Janine Beens en Half A Mile. De opzet is dan ook uniek. Een reeks aan artiesten mag gedurende de dag optreden, en ook koren uit het hele land laten zich horen. Komend jaar zijn er ook deelnemers uit België. De hoofdact wordt Pearl Jozefzoon.

Over Tore W. Aas:

Dirigent Tore Aas startte het Oslo Gospel Choir 25 jaar geleden en sindsdien geldt het koor als wereldwijd voorbeeld. Het trad op met Noorse prinsessen, op de Olympische Spelen en met een keur aan internationale artiesten. De kracht van het Oslo Gospel Choir zit in de muziek en de beleving; zelden kom je een koor tegen dat dusdanig hoge kwaliteit brengt en je zingend naar huis doet gaan. Dit jaar viert het koor haar 25-jarig jubileum. Ze deed dit onder andere met twee concerten in Nederland en de cd ‘God Gave Me A Song’ (distributie Hope Products).

De rechten van de liederen van Tore W. Aas worden vertegenwoordigd door Small Stone Media. De bladmuziek voor koren wordt uitgegeven bij www.europeanchoralclub.com

Nadere informatie repetitiedagen:

1 februari 14:00 – 16:30 uur

8 februari 14:00 – 16:30 uur

15 februari 10:00 – 12:30  uur en 14:00 – 16:30 uur

22 februari 14:00 – 16:30 uur

28 februari 19:30 – 20:30 uur

28 februari 21:00 – 22:00 uur soundcheck festival

1 maart optreden op Vecht Gospel Festival 20:00 uur

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *