Shine the Light of Christmas Tour met Graham Kendrick

Kerst met diepgang en aanbidding tijdens Shine the Light of Christmas Tour met Graham Kendrick en vocal groepen

Kerst vieren in een bijzondere sfeer, meegenomen in aanbidding door Graham Kendrick: één van de meest gerespecteerde aanbiddingsleiders ter wereld. Dat is een kerstfeest om nooit te vergeten. En met de medewerking van de schitterende vocalen van Forever Worship en Sisters Vocal Group wordt het alleen maar mooier. Zij delen als één familie het podium tijdens avonden voor de hele familie: de Shine the Light of Christmas Tour trekt van 21 t/m 23 december door Nederland met avonden in Apeldoorn, Rotterdam  en Zwolle.

Graham Kendrick is een begrip voor wie bekend is met liederen als ‘Shine Jesus Shine’ (‘Heer Uw Licht en Uw Liefde Schijnen’) en ‘The Servant King’ (‘Hij Kwam Bij Ons Heel Gewoon’) en evenementen als de Mars voor Jezus. De Britse aanbiddingsleider is een veteraan met een grote diepgang in zijn aanbiddingsmuziek, die ook nog eens sfeervol en intiem past bij Kerst. Met zijn poëtische songteksten laat Graham Kendrick je niet alleen zingen over Kerst, maar brengt hij je bij het kloppend hart van het feest, de geboren Christus. De avonden zijn een feest voor jong en oud: gevuld met aanbidding en meeslepende muziek.

Kerst en Kendrick gaan al jaren hand in hand. Hij bracht diverse kerstalbums uit (waaronder ‘The Gift’ en ‘Dreaming of a Holy Night’) en gebruikt het feest graag om aanbidding tot haar recht te laten komen bij de belangrijkste geboorte in de geschiedenis van de mensheid.

Tijdens de komende concerten in Apeldoorn, Rotterdam  en Zwolle deelt Graham Kendrick het podium met twee bijzondere vocal groepen:

Forever Worship

Forever Worship ontstond in 1995 waar het Ronduit Gospel Choir stopte. Sindsdien is het koor bekend geworden om haar verfrissende aanpak en internationale kwaliteit. De afgelopen jaren ondersteunde Forever Worship onder andere optredens van Brian Doerksen, Ron Kenoly, Darlene Zchech, Travis Cottrell, Kees Kraayenoord, Gerald Troost, Michael W. Smith, Paul Baloche en Sela. Sinds 2019 staat het koor onder leiding van Rineke de Wit.

Sisters Vocal Group

Sisters Vocal Group, opgericht in 2003, bestaat uit circa 20 zangeressen uit Veenendaal e.o. De groep vertegenwoordigt een verscheidenheid aan kerkelijke achtergronden die dezelfde passie delen: God’s Naam groot maken en Hem aanbidden. Sinds 2015 staat de groep onder artistieke leiding van dirigente Rineke de Wit. Het zowel Nederlands- als Engelstalige repertoire brengt mooi en gevoelig repertoire samen met pit en uptempo liederen.

Kaarten voor Shine the Light of Christmas Tour met Graham Kendrick, Forever Worship en Sisters Vocal Group zijn te bestellen via www.eventsforchrist.nl of tel. 0297-237172.
Alle concerten beginnen om 20.00 uur.

zaterdag 21 december 2019 – 20.00 – Apeldoorn
Evangelische Zendingsgemeente Menorah, Paslaan 11 , 7311AH

zondag 22 december 2019 – 20.00 – Rotterdam
Victory Outreach, Mijnsherenplein 9 ,

maandag 23 december 2019 – 20.00 – Zwolle
Opstandingskerk, Esdoornstraat 25 , 8021VW

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *