Adem Project is een crowdfundingactie gestart

In de stroom van experimenten, maar ook in het geloof dat ze de wereld iets moois te bieden hebben, is het Adem Project ontstaan; Een samenwerking tussen muzikanten die zelf millennial zijn, Jezus Christus een centrale plaats geven in hun dagelijks leven en met elkaar nadenken over de vraag hoe je, in een leven waar alles 24/7 off- en online door elkaar loopt, je geloof relevant maakt?

Een all stars-formatie
Initiatiefnemer Filemon Peroti (G-Time) heeft de all stars-formatie Adem Project samengebracht. Dwight Dissels (The Voice), Jay Way, William Wixley, Reyer, Christiana Bohorquez (TV programma Beste Singer Songwriter van Nederland), Abigail Martina (The Voice), Roald Schaap, Elvis E, Chesron Sminia (Rechtstaat), Amy de Jager en Ann Michelle Lee maken onderdeel uit van het bonte gezelschap.

Missie
De missie is om nieuwe, frisse en vernieuwende liederen voor de kerk te schrijven. De liederen zijn een cross-over tussen pop, soul, dance en hedendaagse aanbiddingsmuziek. Voornamelijk geschreven in het Nederlands, maar wel met invloed vanuit verschillende culturele achtergronden die we in Nederland kennen. Het motto: “Goede Nederlandse songteksten komen harder binnen. Ze zijn rauwer, eerlijker, dichtbij en je weet wat je zingt.”

Word vriend van het Adem Project of kies voor een éénmalige investering! 

Voor € 10,- ontvang je in 2019 de nieuwste nummers als eerste digitaal.

Voor € 30,- ontvang je in 2019 de nieuwste nummers als eerste, met bijbehorende bladmuziek. Je wordt vermeld als ‘vriend van Adem’ bij credits van de videoclip en je ontvangt een unieke gesigneerde Adem groepsfoto.

Voor € 50,-  ontvang je in 2019 de nieuwste nummers als eerste, met bijbehorende bladmuziek en een stoere Adem Snapcap

Voor € 100, – ontvang je in 2019 de nieuwste nummers als eerste, met bijbehorende bladmuziek, een stoere Adem Snapcap, een vrijkaart voor één concert en de Adem Hoodie.

Voor € 150, – ontvang je in 2019 de nieuwste nummers als eerste, met bijbehorende bladmuziek, een stoere Adem Snapcap, een vrijkaart voor één concert, de Adem Hoodie en mag je een schrijverssessie bijwonen.

Voor € 250, – ontvang je in 2019 de nieuwste nummers als eerste, met bijbehorende bladmuziek, een stoere Adem Snapcap, een vrijkaart voor één concert, de Adem Hoodie, mag je een schrijverssessie bijwonen en doe je mee in een videoclip van het Adem Project.

Voor € 500,- schrijven we een nummer voor je samen met jou. (vraag naar de voorwaarden)

Voor € 1500,- schrijven we een nummer voor je en nemen we ‘m ook op. (vraag naar de voorwaarden)

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met info@stichtingreck.nl of bel met 06 24600116

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *