Dwight Dissels & Elvis E. in voorprogramma concerten Michael W. Smith op 26 juni en 21 juli

Het jubileumjaar van Michael W. Smith zag er door de coronacrisis anders uit dan verwacht. De populaire zanger zou vorig jaar eindelijk weer terugkeren naar Nederland om er zijn 40-jarig jubileum als artiest te vieren. Maar het geduld wordt nu beloond. Groot Nieuws Radio presenteert op 26 juni 2022 de terugkeer van Michael W. Smith naar ons land als hij een groots avondvullend optreden geeft op de RTM Stage in Ahoy Rotterdam. Bovendien geeft hij op 21 juli wegens grote respons een intiemer extra optreden in De Basiliek in Veenendaal.

Dwight Dissels en Elvis E. zullen het voorprogramma verzorgen. Dwight Dissels is bekend van zijn deelname aan The Voice en heeft meegedaan aan The Passion. Elvis E. is bekend met zijn korentour en heeft al verschillende concerten met Dwight Dissels samengewerkt. De combinatie van beide artiesten zorgt voor een feestelijke avond, succes gegarandeerd! Dwight Dissels en Elvis E. zijn beiden ambassadeur van Compassion en willen hun podium delen voor hen die geen stem hebben: kinderen die leven in armoede. Dwight zal tijdens het concert meer vertellen over zijn reis naar de Dominicaanse Republiek en de ontmoeting met zijn sponsorkind Anyely.

Er waren al meer dan genoeg redenen voor Michael W. Smith om Nederland als een van de eerste landen te bezoeken bij de herstart van zijn internationale tours. De wederzijdse klik is nooit verdwenen. En nu is er nog een reden om deze concerten speciaal te maken. Smith presenteert deze maand ‘Worship Forever’, zijn nieuwste album. Het is een complete nieuwe opname van zijn populairste cd ooit, twintig jaar na de oorspronkelijke uitgave. Ditmaal zijn de aanbiddingsliederen zoals ‘Above All’ en ‘Open The Eyes Of My Heart’ opgenomen met een groots symfonie orkest.

Natuurlijk zal Michael W. Smith zijn bekendste en meest geliefde liederen, zowel aanbidding als zijn pop repertoire, laten horen bij het optreden. Hij wordt daarbij ondersteund door een projectkoor onder leiding van Maarten Wassink. Het koor is ook van de partij bij het extra optreden in Veenendaal op 21 juli.

Kaarten voor het concert van Michael W. Smith zijn verkrijgbaar vanaf €35,00 per stuk – er zijn drie categorieën. Het betreft een concert met zitplaatsen. Tickets zijn te bestellen via www.eventsforchrist.nl of telefonisch: 0297-237172.

De vorige optredens van Smith in Nederland leverden volle zalen op. De organisatie (Events for Christ) raadt dan ook aan om vroeg te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.Daarnaast adviseert ze bezoekers om er zeker van te zijn dat tickets bij de eigen organisatie (www.eventsforchrist.nl) gekocht worden en niet bij ongeautoriseerde bureaus, welke zonder garanties opereren.

Groot Nieuws Radio presenteert:
Michael W. Smith (met projectkoor)
26 juni 2022 – Ahoy, Rotterdam (RTM Stage)
26 juni 2022 – Basiliek, Veenendaal

Aanvang 19.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *