Eline Bakker – Terug Naar Eden Tour

Zangeres Eline Bakker brengt begin oktober haar eerste album ‘Terug naar Eden’ uit en om dat te vieren worden er vier  aanbiddingsavonden georganiseerd waar ze de nummers zal zingen. De christelijke zangeres is bekend van liederen als ‘Jezus Overwinnaar’, ‘Abba’ en ‘Door en door goed’. Op haar nieuwe album staan veertien Nederlandstalige aanbiddingsliederen.

Het album is tot stand gekomen na een online crowdfundingsactie. Binnen drie dagen werd het geld bij elkaar gebracht. Het wachten wordt nu beloond met deze albumtour.

Het album ‘Terug naar Eden’ is een reis geworden vol zoeken en twijfels maar uiteindelijk van gevonden worden. Eline was vanaf haar zestiende vol van Jezus en ze was ervan overtuigd dat ze dat vuur nooit kwijt wilde raken. Toch kwam er een moment waarop ze aan alles begon te twijfelen en waar ze het geloof en God door haar vingers voelde wegglippen. Een klein kwetsbaar geloof bleef over en het voelde voor de zangeres alsof ze terug was in Eden. ‘’Het voelde alsof ik daar lag. Zonder Poeha. Zonder woorden die anderen het hadden gegeven. Dat wat ècht is, dat bleef over.”

Eline is dankbaar dat ze de zoektocht heeft mogen doormaken, omdat ze daardoor ook heeft geleerd dat God haar vasthield. ‘’Ook als je het soms niet voelt, Hij blijft.’’ De aanbiddingsleidster hoopt dat het album de luisteraars handvatten biedt om tot een diepere intimiteit met God te komen. Ze nodigt je uit om tijdens de avond met haar mee te reizen ‘Terug naar Eden’.

De avond zal net zo afwisselend zijn als het album. Zo zijn er nummers waarin Eline zingt over het goede nieuws en waarbij dat natuurlijk uitbundig gevierd wordt, maar ze zingt ook kleine en kwetsbare nummers waarbij Eline haar zwakte en ook soms onbegrip onder woorden heeft proberen te brengen. De rode draad blijft dat door alle nummers heen een passie en liefde voor Jezus doorklinkt en ook een bemoediging dat Hij er is en blijft in alle seizoenen van ons leven.

Geniet van een mooie en sfeervolle avond en ontdek het nieuwe album van Eline Bakker live!

vrijdag 8 oktober 2021 – 20.00 – Amsterdam
De verbinding, Louis Couperusstraat 133 , 1064CE Amsterdam

zaterdag 16 oktober 2021 – 20.00 – Groningen
Stadskerk, Friesestraatweg 221, 9743 AE Groningen

zaterdag 23 oktober 2021 – 20.00 – Oud-Beijerland
Evangelische Gemeente Hoeksche Waard, Polderlaan 1, 3261 ZA Oud-Beijerland

zaterdag 30 oktober 2021 – 20.00 – Zwolle
VEZ, Buitengasthuisstraat 8, 8041AB Zwolle

LET OP: voor dit evenement heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Meer informatie is te vinden op eventsforchrist.nl/corona

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *