Filiae – Leef! (concert tour)

‘Leef!’: het goede van het leven zit juist in het alledaagse

Na een bewogen periode hebben de zussen van Filiae weer nieuwe plannen gemaakt voor een tour met als thema ‘Leef!’.

Mieke: “En dan niet ‘Leef!’ als in: haal alles uit het leven, maar ‘Leef!’ als in: het goede van het leven zit juist in het alledaagse. We gaan van huilen naar lachen, mopperen, geloven, liefhebben en nog zoveel meer. En dat is zoals het leven is.” De dames beginnen in het voorjaar met een kleinere tour, om er in het najaar een uitgebreider vervolg aan te geven.

Wat zo leuk is aan zussen zijn en een beetje ouder worden, is dat we ook ontdekken waar we goed in zijn – en waarin wat minder goed,” vertelt Rineke lachend. Zo zullen Rineke en Christine meer solo’s zingen en delen Cocky en Mieke herkenbare anekdotes uit hun leven.

Ook hun muziekstijl is met hen meegegroeid. Christine: “Natuurlijk blijven we close-harmony zingen (vierstemmig, red.), maar ik heb ontdekt dat ik ook heel graag wat eigentijdsere muziek zing. Het alledaagse is ook niet altijd zoet,” voegt ze er met een grijns aan toe.

De zussen putten uit bestaand repertoire en voegen er nieuwe, zelfgemaakte nummers en covers aan toe. In hun muziek horen we de emoties van de afgelopen jaren terug, maar ook de hoop voor de tijd die voor hen ligt. Cocky: “Het gaat dit keer over verleden tijd, toekomstige tijd en tegenwoordige tijd. Met name voor Mieke zijn de afgelopen maanden zwaar geweest, maar we hebben ook ervaren hoe bijzonder het is om als zussen verbonden om elkaar heen te staan. We hebben ook echt nieuwe energie en zin om aan deze tour te beginnen!

Aanstekelijk enthousiasme voor een verrassend avondje uit, dat belooft weer veel goeds met de zussen van ‘Filiae’!

zaterdag 26 januari 2019 – 19:30 – Amersfoort 
Boogkerk, Watersteeg 2 ,

donderdag 31 januari 2019 – 19:30 – Dordrecht 
Bonfire, Wijnstraat 117 ,

Bron & kaarten bestel je via :https://www.eventsforchrist.nl/event/filiae

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *