Glory of Gospel presents: Kerst met LEV

Op 22 december zal de band LEV een avondvullend kerstconcert geven tijdens het ATB Winterfestijn. Op deze unieke locatie, die wordt omgetoverd in wintersferen, zal vanaf 16 december tot 24 december iedere dag een wintermarkt zijn. Tevens zal er  iedere dag een artiest of koor het podium betreden. De complete agenda kunt u vinden op www.atbwinterfestijn.nl.

Band LEV heeft een schitterend kerstalbum uitgebracht genaamd ‘Wat een geweldige nacht!’. Een volwaardig album met een mengeling van bestaande kerstklassiekers zoals ‘Komt allen tezamen’ en ‘Stille nacht’ en eigen materiaal. Met die verzameling liederen belicht LEV kerst zoals het was, zoals het vandaag de dag is en zoals het mag zijn voor mensen.

LEV kiest ervoor om op dit kerstalbum niet voorbij te gaan aan veel mensen voor wie er een andere kant aan het kerstfeest is. Door omstandigheden zoals eenzaamheid en verlies is het feest voor hen juist de meest donkere tijd van het jaar. Freek: “Kerst wordt omschreven als een feest van licht, maar dat licht schijnt juist in de duisternis. We hebben geprobeerd op dit album al die invalshoeken een plek te geven en zo recht te doen aan wat die ene nacht, tweeduizend jaar geleden, zo geweldig maakte en zo actueel nu.”

Voor Kerst met LEV kunt u hier kaart(en) reserveren.

Via bovenstaande link is er ook een combikaart te bestellen voor het concert van Eline Bakker (16 dec)/ Joke Buis (20 dec) en LEV (22 dec). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *