Nieuwe muziek van Joke Buis ‘Andere Foto’s’

Joke schrijft bij dit nieuwe lied;

Het is mei 2020 en ik sta aan de vooravond van iets nieuws. Normaal gesproken zijn vooral de zomervakantie en de kerstvakantie voor mij periodes van reflectie en vooruitkijken. Maar nu houden allerlei gedachten me langere tijd bezig. Waar sta ik nu? Hoe ben ik hier gekomen? En waar wil ik mijn tijd eigenlijk het liefste aan geven in de toekomst? Er leven nog heel wat andere vragen, maar deze drie vatten het goed samen. Ik zat niet weg te kwijnen hoor, toen in 2020. Uit die vragen is juist veel moois voortgekomen. Eén daarvan is een gloednieuw album! Want deze periode van herijken betekende de start van het schrijven van persoonlijke liedjes die ik in eerste instantie voor mezelf wilde maken. Ik heb zitten knutselen aan iets wat ik heel tof vond om te maken, zonder me af te vragen wat anderen ervan zullen vinden. Liedjes over waardevolle vriendschappen, keuzes maken, de tijd nemen, liefde en dichtbij mezelf blijven. Dit is de titeltrack en die wil ik graag met je delen. Heel veel plezier ermee! Ik hoop dat je gaat genieten en dat het je mag inspireren!

In november wordt het nieuwe album van Joke verwacht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.