Rebecca St. James en Philippa Hanna eindelijk terug naar Nederland!

REBECCA ST. JAMES KEERT TERUG NAAR NEDERLAND VOOR AANBIDDINGSCONCERT

Nederland was jarenlang ‘haar tweede thuis’. Een generatie jongeren is door haar geïnspireerd. En op donderdag 25 mei keert ze na jaren weer terug voor een avondvullend aanbiddingsconcert. Rebecca St. James komt naar de Basiliek in Veenendaal!

Rebecca St. James was zelf nog maar een tiener toen ze doorbrak. Met haar albums ‘God’ en ‘Pray’ werd ze een van de bekendste en meest gewaardeerde artiesten in christelijk Nederland. Haar radicale boodschap, haar pakkende stadionrock en later aanbiddingsmuziek; het zorgde voor een lange reeks concerten waaronder de EO Jongerendag en het Flevo Festival. Na haar worship album ‘I Will Praise You’ werd het stil. Rebecca trouwde, stichtte een gezin en zette de muzikale activiteiten op een laag pitje. Tot ze een paar jaar geleden weer begon te schrijven met het worship album ‘Kingdom Come’ als resultaat.

Aanbidding heeft altijd al Rebeccas hart gehad. Op ‘God’, ‘Pray’, haar albums ‘Worship God’ en ‘Blessed Be Your Name’ kon daar geen twijfel over bestaan; wie Rebecca St. James zegt, zegt ook worship. De stijl ontwikkelde mee met haar publiek. Wat dat betreft is ‘Kingdom Come’ echt een aanbiddingsalbum voor vandaag. En kun je tijdens het concert muziek verwachten in lijn met groepen als Elevation, Brandon Lake en Bethel.

Rebecca neemt je mee in een gepassioneerde avond moderne aanbiddingsmuziek. Mis het niet; het wordt een warm weerzien!

PHILIPPA HANNA IN VOORPROGRAMMA REBECCA ST. JAMES

De gekozen koers van aanbiddingsmuziek na jarenlang een bepalende stem te zijn geweest in het pop/rock genre is niet alleen het verhaal van St. James. Het is ook het verhaal van Philippa Hanna, die het voorprogramma verzorgt.

De Britse zangeres veroverde Hollandse harten met openhartige popliedjes en een bemoedigende boodschap, die ze ook in boeken uitwerkte. Een paar jaar geleden bracht ze een aanbiddingsalbum uit: ‘Stained Glass Stories’. De parallellen stoppen daar niet: ook Philippa werd de afgelopen jaren moeder.

Donderdagavond 25 mei belooft een avond te worden om niet snel te vergeten met de langverwachte terugkeer van Rebecca St. James én Philippa Hanna. Mis het niet!

Tickets via EventsforChrist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *