REMKO HARMS EN MUSIC FOR CHRIST VORMEN NIEUWE SAMENWERKING MET ‘SAFE HAVEN MUSIC’

“They were glad when it grew calm, and he guided them to

their desired haven.”

REMKO HARMS EN MUSIC FOR CHRIST VORMEN NIEUWE
SAMENWERKING MET ‘SAFE HAVEN MUSIC’

‘Safe Haven’: een veilige haven. Dat is de naam die tenor Remko Harms en koor & orkest Music for Christ geven aan hun nieuwe samenwerking.
Een veilige haven: een plek waar je rust en vrede mag ervaren. Safe
Haven Music gaat met deze samenwerking niet alleen de troost en
houvast benadrukken die verschillende gospelstijlen bieden, maar ook laten zien en horen hoe het verbindt – dwars door stijlen en taalgrenzen heen!

De nieuwe samenwerking van Remko Harms en Music for Christ kreeg vorm in 2022 toen ze gezamenlijk een aantal concerten gaven. De reacties van het publiek en de ‘klik’ tussen Remko, het koor en het orkest smaakten naar meer. Ze vonden al snel een noemer waar ze gezamenlijk achter konden staan: ‘Safe Haven’. “Ons doel met deze samenwerking komt uit psalm 107, vers 30” zegt dirigent en oprichter van Music for Christ Aad Contze. “We willen mensen met muziek wijzen op de veilige haven die Jezus is. Vrijwel iedereen heeft wel een stormachtige of angstige periode achter de rug of zit er nog middenin.

We mogen weten dat God Zelf ons naar een veilige haven zal leiden
waar we rust en vrede mogen ervaren. Safe Haven Music wil eenieder, ongeacht zijn of haar achtergrond, een veilige haven bieden. Music for Christ weet als koor en orkest welke impact gospelmuziek heeft daarbij. In de afgelopen jaren hebben de leden met diverse artiesten uit binnen- en buitenland opgetreden en meegemaakt hoe het publiek geraakt werd en meegenomen in de hoopvolle boodschap die gospel in al haar diversiteit biedt.

Remko Harms heeft die veelkleurigheid op zijn manier ervaren en laten horen – als lid van L.A. The Voices en later toen hij terugkeerde bij zijn grootste muzikale liefde: gospel.
‘Safe Haven Music’ wil met komende optredens vooral verbinding
zoeken – met het publiek, maar ook tussen verschillende gospel stijlen en artiesten uit binnen- en buitenland. Meer informatie over de komende
activiteiten is te vinden op www.safehavenmusic.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *