REYER REMIX – Live in Concert

Wie worship artiest Reyer (30) al een tijdje volgt weet zonder twijfel dat hij naast zijn Nederlandse muziek ook bekend is van zijn dance-remixen van bekende worshipnummers. Begon het maken van de eerste remix in 2013 als een eenmalig experiment ter promotie van zijn eerste CD, inmiddels gaan zijn 25 remixen van worshipbands als Bethel en Hillsong veelvuldig de hele wereld over en klinken ze luid door de speakers op jeugd-events, worship concerten en in talloze huiskamers.

reyer-remix-concert-live

Voor het eerst ooit geeft hij een avondvullend concert met enkel zijn worship remixen, in de popzaal Hedon in Zwolle op 28 september. Voor deze speciale gelegenheid roept hij de hulp in van zijn muzikale vrienden Dwight Dissels, Pearl Jozefzoon en vele anderen, die hun stem eerder al aan een van de remixen verleenden. Dansgroep Mind Connected, met wie Reyer al eerder samenwerkte, en DJ’s Roberto Rosso en Retain (met wie hij No Longer Slaves, Ever Be en Reckless Love remixte) zijn van de partij.

De producer en zanger ziet zelf onwijs uit naar de 28e september. “Na het opvoeren van de remixen bij zoveel concerten als toegift of bonus voelde zo’n avondvullend concert als een logische stap. De release van mijn nieuwste remix album ‘Worship: The Remix Project Vol 2″ voelde als de perfecte aanleiding om deze avond in het leven te roepen. Ik kan niet wachten om een hele avond een feestje te bouwen ter ere van God!”.

Tickets voor het event zijn te koop via de site van Hedon https://www.hedon-zwolle.nl of Events For Christ https://www.eventsforchrist.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *