DJ Roberto Rosso remixt opnieuw vijf bekende Opwekkingsnummers.

HARDERWIJK – DJ Roberto Rosso remixt opnieuw vijf bekende Opwekkingsliederen welke veel in kerken wordt gezongen. Dit heeft hij opnieuw met vrienden gedaan en andere DJ’s.

Moderne kerkmuziek van eigen bodem in een hardstyle jasje of in een dance-pop stijl. Het klinkt als een ultieme cross-over van twee totaal verschillende werelden, maar DJ Roberto Rosso waagt zich er nog een keer aan. In de komende weken verschijnen de dance-covers van de vijf Opwekkingsliederen.

Releases
Achtereenvolgens komen de aankomende maanden danceversies van ‘Ik verlang naar Jezus’ met Eline Bakker en geproduceerd door D-Tunez.
De andere nummers zijn:
13 mei Jezus Overwinnaar featuring Sera Noa geproduceerd Redson
20 mei Koning met eer gekroond – featuring Lisette Versteeg geproduceerd door Florian
27 mei Prijs Adonai featuring William Wixley
3 juni Houd vol featuring Kees Kraayenoord, geproduceerd door Xonar
Van iedere ‘track’ is er een ‘Roberto Rosso versie’: harde dancemuziek met een rauw randje én een krachtige boodschap.

‘Ik zou het zo nog een keer doen’
De DJ uit Harderwijk kijkt erg uit naar deze release: “Wat ik zo tof en uniek vind aan dit project is, dat de originele schrijvers van de nummers, zoals Eline Bakker en Kees Kraayenoord hier ook aan meewerken en er zo enthousiast over zijn. Twee jaar geleden hebben we de eerste drie in de serie uitgegeven en dat was een groot succes.

Over Roberto Rosso
Roberto Rosso staat al vanaf zijn tienerjaren op het podium. Op zijn zeventiende kwam Rosso tot geloof en in de jaren die volgden maakte hij een switch van wekelijks draaien in kroegen en clubs naar christelijke podia. De afgelopen jaren trad hij onder andere op bij grote evenementen als Opwekking, BEAM Festival en Like Jesus. In 2018 verscheen de eerste single Victorious van Roberto Rosso’s hoog gewaardeerde debuutalbum As the Crow Flies. Vorig jaar kwam zijn derde album TEN uit: die onder andere met medewerking van artiesten als Lily-Jo, Elvis E en Hanne de Vries tot stand kwam. Afgelopen februari werkte hij samen met B2A + Anklebreaker in het maken van een remix van Victorious.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *