We Are the Crowd

We Are The CrowdWe Are the Crowd: Music Festival heeft haar volledige line-up bekend gemaakt. Met 5 acts belooft het Zwolse festival een enorm feest te worden voor liefhebbers van muziek. Of het nou rock, metal of nu-metal-disco is: voor iedere fan van goede rockmuziek biedt We Are the Crowd veel moois. Het festival wordt op 25 september in de WRZV-Hallen in Zwolle gehouden van 18.00 uur ’s middags tot 00.00 uur ’s nachts.

De line-up is een mix van gerenommeerde namen, upcoming acts en lokaal talent. Zo staan één van de pioniers van de heden daagse christelijke rockmuziek het Zweedse Jerusalem op het podium voor een exclusieve show in Nederland. De band is al meer dan 16 jaar niet meer op een europees podium geweest en zal dan ook één van de trekkers worden. Voor liefhebbers van metal heeft We Are the Crowd de Finse grootheid HB gevraagd. Ook zij zullen een exclusieve show geven in Nederland.

Daarnaast heeft de organisatie met Sacrety, Frühstück en Alive Again drie enorme rock-beloftes weten vast te leggen.

We Are the Crowd vindt 25 september plaats in WRZV Hallen in Zwolle van 18:00 uur tot 0:00 uur. Kaartjes gaan vanaf februari in de verkoop. Voor meer info zie de site en www.facebook.com/wearethecrowdfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *