Reyer brengt nieuwe muziek uit met Pasen

Reyer is van plan om in aanloop naar Pasen twee nieuwe singles uit te brengen. Dit maakte hij onlangs bekend in een live stream op zijn social media kanalen.

De 33-jarige worship artiest, bekend van liederen als ‘Jezus Overwinnaar’, ‘Waardig is Uw naam’ en ‘Ik weet hoe goed mijn God is’, werd getriggerd door een bericht wat hij las online waar werd gezegd dat er maar weinig moderne uptempo Paasliederen zijn. ‘Ik voel dan bijna meteen een drive en een enthousiasme om daarin te voorzien als tekstschrijver’, legt de songwriter uit. ‘Ik wilde de krachtige hoop van de opstanding op een nieuwe manier beschrijven en vertalen naar muziek die aansluit op de tijdsgeest van vandaag’. Hij maakte het lied ‘Nieuw Leven’, een lied wat de luisteraar uitnodigt om mee te gaan naar het lege graf, te kijken naar Jezus handen als op de opgestane gekruisigde Heer en het nieuwe leven te omarmen wat Hij geeft. Hij schreef het af met vertrouwde co-writer Kees Kraayenoord, die het binnenkort ook in zijn kerk Mozaiek0318 zal introduceren.
Daarnaast werd de Arnhemse muzikant geraakt door een nieuw lied van Passion Music: ‘What He’s Done’. In Nederland nog niet heel bekend. Reyer legt uit: “Ik kwam het lied bij toeval tegen op Spotify, en net als met ‘Toon mij Uw glorie’ en ‘Voldoende voor vandaag’ raakte het me meteen. Het voelt als een instant classic, een hymne. En daarnaast houd ik van liederen die direct naar Hem wijzen in aanbidding. Ik vertaalde het en benaderde Sera van de Vijver om het met mij te zingen”. Het tweede lied ‘Wat Hij deed’ is dus een duet, wat net als ‘Nieuw Leven’ op 3 april verschijnt op de bekende platforms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *