Naast Paul Baloche en Hillsong ook Sera en Rik Jan op het Strandheem Festival

Strandheem Festival is een 4-daags festival in het noorden van het land, dat elk jaar gehouden wordt in het Hemelvaartweekend. Het is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste christelijke festivals van Nederland, met afgelopen jaar meer dan 11.000 bezoekers. Vele mensen komen het hele weekend kamperen op één van de gezellige campings in de buurt. Op het grote gezellige festivalterrein staan vele tenten en er worden doorlopend activiteiten gehouden, zoals gospel-/praise diensten, concerten, gezinsdiensten, een jongerenprogramma (Uwave), workshops, seminars en diverse kinderactiviteiten. Elk jaar komen vele bekende bands en sprekers naar het Strandheem Festival.

Al eerder werd bekend dat

22 mei is het Hilsong London die het avondprogramma  zal verzorgen.

23 mei treden  Paul Baloche en Kees Kraayenoord op tijdens het avond programma

21 mei kun je nu ook in je agenda noteren, dan zijn Sera en Rik Jan op het Strandheem Festival.
Sera van der Vijver kennen jullie vast wel! Afgelopen februari won de talentvolle zangeres uit Drachten nog de zangshow All Together Now bij RTL4.
Sera ontmoette Rik Jan Schilder op het conservatorium in Zwolle en ze hadden meteen een klik! Hun geloof klinkt in hun pop- en gospelmuziek door en laat zich het beste omschrijven als muziek met een extra dimensie, waarbij het virtuoze pianospel van Rik Jan en de prachtige stem van Sera je niet onberoerd laat. Het is sprankelend, meeslepend, krachtig en ontroerend.

Andere artiesten die je tegen komt op het Strandheem Festival zijn:

Sela, Trinity, Christian Verwoerd, Orlando Bottenbley, Theo van den Heuvel, Watoto Kinderkoor (UG) en Songbirds of Passage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.